Rosalia Padding

Mijn naam is Rosalia Padding en ik ben woonachtig in Hoogeveen.

Sinds januari 2018 ben ik als assistente werkzaam binnen het huisartsenteam van dokter de Boer. September 2019 ben ik begonnen met de opleiding tot praktijkondersteuner. De basisonderdelen Diabetes Mellitus, Hart- en vaatziekten (Cardiovasculair risicomanagement) en Astma/COPD (longaandoeningen) heb ik succesvol afgerond in mei 2020.

Mijn werkzaamheden als assistente bestaan voornamelijk uit balie en telefoon bemannen en administratieve taken. Daarnaast kan ik medisch technische handelingen uitvoeren zoals o.a. oren uitspuiten, injecteren, audiogram afnemen, wratten aanstippen, ecg’s afnemen, urine controle en uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek afnemen.

Als praktijkondersteuner bied ik zorg en ondersteuning aan mensen met een chronische aandoening, zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Voor de begeleiding van astma, COPD en insulinetherapie is vervolgopleiding nodig. Dit geeft mogelijkheden om mijzelf nog verder te ontwikkelen.

Doordat ik beide functies binnen de praktijk uitvoer, vind ik mijn werk erg afwisselend en leerzaam. Het persoonlijke contact en de bekendheid met de patiënten past bij mijn karakter. Ook kan ik mij vinden in de visie van de praktijk: laagdrempelige en toegankelijke zorg leveren, waarbij het huisartsenteam zoveel mogelijk medische en psychische klachten zelf afhandelt.

De veelzijdigheid die het werken binnen het huisartsenteam met zich meebrengt, de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en kennis up to date te houden door middel van scholing, de ontspannen sfeer binnen het team en het persoonlijke contact met patiënten maakt het werken in deze praktijk plezierig. Ik hoop hier dan ook nog vele jaren te mogen werken.