Gynaecologie

Naast oogheelkunde is gynaecologie één van mijn specialisaties binnen onze huisartsenpraktijk.
Tijdens mijn opleiding tot Physician Assistant heb ik mijn stages doorlopen in het Scheper Ziekenhuis op de polikliniek gynaecologie/obstretrie.
Door deze kwalitatief uitstekende leerplek heb ik brede kennis van zaken waardoor meer patiënten in de huisartsenpraktijk geholpen kunnen worden en niet naar het ziekenhuis hoeven.

Het is prettig voor vrouwen om op gynaecologisch gebied laagdrempelig met vragen en onzekerheden terecht te kunnen in hun vertrouwde omgeving.
Buiten dat is het een bekend gegeven dat vrouwen het prettig vinden dat ze door een vrouwelijke hulpverlener geholpen kunnen worden.

Met vragen over anticonceptie, menstruatieregeling , bloedverlies, ongewild urineverlies, vaginale jeukklachten, afscheiding, vragen over soa’s en seksuele problematiek of andere onduidelijkheden kunt u terecht bij mij op het spreekuur. Ik ben in het bezit van een prachtige gynaecologische stoel zodat het eventuele onderzoek professioneel kan plaatsvinden. Indien nodig wordt hierbij met een eigen echo aanvullend onderzoek verricht.

Specialisten: Gea de Boer-Huis

Contact met ons

Telefoon           : 0599 – 581 326
Fax                      : 0599 – 581 378

Adres
Molenweg 7

9561 KT  Ter Apel

Doktersdienst
Spoed na 17.00 uur en in het weekend bel dan 0900 – 9229.

Bent u bij ons ingeschreven, dan verwijzen wij u na sluitingstijd door naar de huisartsenpost in het Refaja ziekenhuis Stadskanaal.