Kleine verrichtingen

Chirurgie, feitelijk het oud-Griekse woord voor ‘handwerk’, is een onmisbaar onderdeel van ons werk in de huisartspraktijk.

Het zorgt voor balans in combinatie met al ons denkwerk. Door onze jarenlange samenwerking voelen we elkaar feilloos aan zodat we met onze verrichtingen deskundig voor de dag komen.

Zowel de patiënt, maar ook wij hebben er voordeel aan, omdat de patiënt niet naar het ziekenhuis hoeft waardoor het niet ten koste gaat van het eigen risico en wij met veel plezier de verrichtingen samen kunnen uitvoeren en zo onze deskundigheid op peil houden.

Ingegroeide teennagels, moedervlekken, getromboseerde aambeien en abcessen die geopend moeten worden, plekjes met huidkanker en (steel-)wratten; ze worden allemaal behandeld in de eigen praktijk tenzij het buiten ons deskundigheidsgebied valt.

Sinds enige tijd worden ook ooglidcorrecties* uitgevoerd, waarbij opgemerkt moet worden dat deze niet door de verzekeraar vergoed worden.

Contact met ons

Telefoon           : 0599 – 581 326
Fax                      : 0599 – 581 378

Adres
Molenweg 7

9561 KT  Ter Apel

Doktersdienst
Spoed na 17.00 uur en in het weekend bel dan 0900 – 9229.

Bent u bij ons ingeschreven, dan verwijzen wij u na sluitingstijd door naar de huisartsenpost in het Refaja ziekenhuis Stadskanaal.